Vi utför fasadmålning i Bromma och omnejd.

Kontakta oss redan i dag! Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt Tel 070-4691728

Fasadrenovering Bromma

Din expert på fasadputs!

Hantering av grovsopor.

Hämtning av grovsopor i Stockholm och omnejd.

När man renoverar så blir det ofta stökigt runt omkring. Borttaget gammalt byggmaterial som ligger och skräpar lite här och var. Även överblivet nytt material som blivit över hamnar ofta i denna kategori grovsopor. Är det mycket nytt material kanske man kan annonsera och sälja i tur om man inte kan göra ett återköp där man handlat detta material i från början. Vissa delar av byggmaterial kan också vara bra att spara som reservmaterial om något problem skulle uppkomma. Som företagare vet man hur stökigt det kan bli vid en renovering och att då få hjälp med uppstädning av arbetsplatsen och hämtning av överblivet material och grovsopor är mycket värt. Då kan man som hantverkare koncentrera sig på  renoveringen i stället för att göra andra arbetsuppgifter.

Det händer också att man kastar föremål som inte egentligen är trasiga utan beror snarare på att man kanske tröttnat och bara vill förnya sig med någonting nytt. Dom gamla sakerna kan förmodligen ge mycket glädje till någon annan person. Många gånger kan man också sälja dessa gamla saker via internet på någon annonssida eller skänka bort till någon organisation som arbetar för välgörenhet.

Återvinn dina grovsopor.

Nu blir det ju inte bara överblivet material och andra typer av grovsopor i anslutning till ett boende som behöver tas om hand. Som fastighetsägare vare sig man bor i en mindre villa eller håller ordning på ett större flerfamiljshus så blir det alltid en massa grovsopor som måste hämtas och transporteras till någon närliggande återvinninscentral. Det kan vara allt i från städning av vinden från gamla möbler till rensning av garaget från exempelvis övergivna gamla cyklar. Det vanligaste problemet som uppkommer när man ska hantera grovsopor är att man inte får plats med denna typ av sopor  i den egna bilen som oftast är en vanlig personbil. Det är också lätt att glömma bort hantering av grovsopor kan vara både tidskrävande och arbetsamt. Att spara sin tid och anlita något specialiserat företag som arbetar med att hämta grovsopor i Stockholm tycker vi är en bra ide. Att återvinna grovsopor och andra typer av föremål är ett av många sätt att hjälpa till med att förbättra vår miljö.

Få hjälp med din transport.

Vare sig man har ett behov av transporthjälp i Stockholm av något enstaka föremål eller hämtning av grovsopor så finns det specialiserade företag för detta. Enkelt och prisvärt.

Hantering av grovsopor.
Rulla till toppen