Vi utför fasadmålning i Bromma och omnejd.

Kontakta oss redan i dag! Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt Tel 070-4691728

Fasadrenovering Bromma

Din expert på fasadputs!

Renovera gammal trasig trappa av betong.

Renovera betongtrappan i stället för att gjuta en ny.

För det mesta är detta alternativ möjligt. Det blir inte bara mer ekonomiskt och prisvärt man får också ett fantastiskt slutresultat. Förutsättningen för denna typ av renovering är att rätt kompetens och material används. Har ni en gammal och sliten betongtrappa med renoveringsbehov är ni välkomna att höra av er till oss. Vi besöker er på plats och sammanställer sedan en kostnadsfri offert.

Precis som många andra byggnadsdelar som behöver målas om i bland så behöver även den gamla betongtrappan underhållas med  rätt material och ett korrekt  utförande. Nu rekommenderar inte vi att man målar betongtrappor utvändigt på grund av att detta blir ingen långvarig och hållbar lösning utan snarare snyggt så länge det varar. Däremot så använder vi oss av hållbara ytskiktsmaterial när vi renoverar en betongtrappa. Anlitar du oss för din trapprenovering utvändigt så får du ett professionellt utfört arbete som håller väl för det tuffa slitage som betongtrappor utsätts för.

En trasig betongtrappa kan skapa problem.

Gamla slitna och trasiga betongtrappor som har ett renoveringsbehov bör åtgärdas omgående. En trappa ska vara säker att gå i utan risk för att halka eller snubbla i håligheter som kan finnas i en trasig betongtrappa. Slitna betongtrappor går oftast att laga. Många tror att man måste gjuta en ny betongtrappa för dyra kostnader men det finns faktiskt möjligheter att åtgärda dom flesta trasiga trappor i betong med prisvärda metoder och mycket starka material. Första åtgärdar man skador och sprickor i betongtrappan för att sedan påföra ett nytt slitstark ytskikt. Ytskiktsmaterial kan variera i både färg och metoder att applicera dessa produkter. I allt i från cementliknade kulörer och material till  mer färgsatta produkter.

I bland kan man se exempel på lagade betongtrappor som inte alls har någon egentlig hållbarhet utan måste snarare  göras om inom en kortare period då felaktiga material har använts. Sprickor i betongen kommer snabbt tillbaka och både nya och gamla skador visar sig igen och tyvärr så är man tillbaka på ruta ett igen med en trasig betongtrappa där man blir tvungen att utföra ytterligare en trapprenovering.

Med våra samarbetspartners återställer vi din betongtrappa.

Våra betongtrappor ska klara av att hålla sig funktionsduglig i vårt nordliga klimat som kan skifta ganska ordentligt. Allt i från snö och till regn och hårda vindar året om så din betongtrappa utsätts för många tuffa utmaningar. Det sandas och hackas is tillsammans med snöskottning och salt. För eller senare så kommer din betongtrappa behöva underhåll.

Vi hjälper till med att renovera din betongtrappa som har ett renoveringsbehov på ett bra och hållbart sätt som håller din entre vacker och inbjudande i många år framöver.

Renovera gammal trasig trappa av betong.
Rulla till toppen