Vi utför fasadmålning i Bromma och omnejd.

Kontakta oss redan i dag! Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss direkt Tel 070-4691728

Fasadrenovering Bromma

Din expert på fasadputs!

Vi utför fasadrenovering i Stockholm.

När din fasad behöver en fasadrenovering.

En gammal sliten och väderbiten fasadputs med sprickor och bomputs som tappat sin lyster är ingen trevlig syn. Vad kanske värre är om det vill sig illa är att fasadputsen förlorat sin funktion och kan inte längre skydda den underliggande konstruktionen i från regn och rusk så att fukt och väta kan leta sig in och orsaka fukt och mögelskador. Har man putsnedfall i fasadputsen så putsbärare ligger öppet så bör man åtgärda detta relativt omgående för att förebygga dessa typer av skador i fastighetens underliggande konstruktion.

Fasadrenovering bromma hjälper dig med alla typer av fasadrenovering.

Återställ din fasad med en korrekt utförd fasadrenovering.

Glädjande nog är att gamla slita väderbitna fasader som består puts ofta går att laga och återställa till ursprungligt skick utan att man måste ta bort all gammal sittande fasadputs. Man tar bort delar av fasadputsen som är dålig och ersätter med nytt putsbruk. Efter detta moment så målar man om hela fasaden i passande ytskiktsputs eller eventuell fasadfärg. Dessa typer av produkter går att framställa i dom flesta kulörer.

Vi renoverar på rätt sätt.

Det händer att vi ser fasader med felaktiga materialval som orsakar att man tyvärr måste utföra en ny renovering av sin fasadputs inom relativt kortare tidsperiod än vad man tänkt sig. När man planerar att utföra en fasadrenovering så är val av material och påförande på ett korrekt sätt mycket viktigt för att man ska kunna få en fasadrenovering som består och håller sig vacker i många år.

Vi har erfarenheten att utföra en fasadrenovering på bästa sätt. Ni är välkomna att kontakta oss när behovet att få en professionell fasadrenovering utförd i Stockholm. Varje fasad är unik på sitt eget sätt med olika material och utförande. Vi besöker alltid våra objekt innan vi gör eller kan göra en riktig bedömning  av fasadens skick så vi kan avgöra på bästa sätt vilket typ av renoveringsbehov din fasad har. Med rätt information om vilket renoveringsbehov som just din fastighet har är det betydligt lättare att genomföra en genomtänkt fasadrenovering. I stort sett kan vi erbjuda samtliga hantverkstjänster som hör tillsammans med en fasadrenovering i Stockholm. En del av dessa tjänster utför vi själv medans andra tjänster tillsammans med våra samarbetspartners.

Vi utför fasadrenovering i Stockholm.
Rulla till toppen